Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Sinéad O'Connor opgenomen in psychiatrische instelling

Sinéad O'Connor heeft zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De 'Nothing Compares 3 u'-zangeres, die eerder deze maand zelfmoord probeerde te plegen in Los Angeles, zal de volgende weken in een Iers ziekenhuis verblijven.
Sinéad O'Connor heeft zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De 'Nothing Compares 3 u'-zangeres, die eerder deze maand zelfmoord probeerde te plegen in Los Angeles, zal de volgende weken in een Iers ziekenhuis verblijven. De aan lager wal geraakte artieste hoopt dat ze snel weer de oude is.

"Ik knijp er een paar weekjes tussenuit, maar wees gerust: ik kom terug!", twitterde O'Connor vlak voordat ze werd opgenomen. "Ik ga naar het ziekenhuis. Ga in behandeling voor mijn depressie. Het gaat helemaal niet goed maar ze gaan me snel weer oplappen. Ik kom nog terug, met een glimlach op mijn gezicht. Waarschijnlijk over twee weken."

"Over twee weken ben ik opnieuw de oude. Het was de juiste beslissing om het ziekenhuis te bellen. Ze zijn geweldig. Goed team. Ik wil dat niemand zich zorgen maakt. Maak je enkel zorgen wanneer een depressief persoon NIET naar de kliniek gaat. Alles komt goed, het is gewoon een kwestie van tijd."

19.01.2012 10:10:10
Bron: hln