Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé: "Ik nam sabbatjaar om niet gek te worden"

Beyoncé nam een jaar vrij uit de muziekwereld om zo een burn-out te vermijden. Ondertussen bezocht ze vooral musea en bezocht ze de Chinese muur.
Beyoncé nam een jaar vrij uit de muziekwereld om zo een burn-out te vermijden. Ondertussen bezocht ze vooral musea en bezocht ze de Chinese muur.

In tegenstelling tot de meeste twintigers herbronde de zangeres niet op een strand in Thailand of overwon ze geen hoge bergen in Zuid-Amerika, maar werkte ze meer aan haar culturele ontwikkeling. De zangeres bekent: "Het begon allemaal wazig te worden, ik wist niet meer welke dag het was of in welke stad ik me bevond. Ik herinner me dat ik prijzen kreeg tijdens ceremonies, maar het enige waaraan ik aan kon denken, was mijn volgende optreden. Mijn moeder bleef erop aandringen dat ik mijn mentale gezondheid moest verzorgen, dus bezocht ik naar musea, balletvoorstellingen en de Chinese muur, alle plaatsen waar ik al geweest was, maar ik geen tijd had om te zien."

De reis was allesbehalve vermoeiend voor de zangeres. In plaats van met de rugzak rond te trekken, zoals veel van haar leeftijdsgenoten dat doen, reed zij rond op een luxueuze tourbus of vloog ze in privéjets met haar echtgenoot Jay-Z die op wereldtournee was. "Ik kreeg de kans om Jay-Z vanuit het publiek aan het werk te zien, iets wat ik nog nooit gedaan had, dus dat was erg inspirerend."

Haar pauze heeft haar duidelijk goed gedaan, ze maakte onlangs een comeback met een vierde album. Die meteen op nummer 1 in de hitlijsten kwam. Beyoncé maakte indruk met haar optreden op Glastonbury.

01.08.2011 16:06:37
Bron: hln