Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Enrique Iglesias en Anna Kournikova trouwen toch niet

De huwelijksklokken klinken dan toch niet voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova. Het koppel ontkende via haar woordvoerders de geruchten dat ze elkaar volgende week het jawoord zullen geven.
De huwelijksklokken klinken dan toch niet voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova. Het koppel ontkende via haar woordvoerders de geruchten dat ze elkaar volgende week het jawoord zullen geven. Bovendien hebben ze ook niet de intentie hebben om in de toekomst te trouwen, zo meldt 'Hello'.

Eerder berichtte 'The Sun' dat het tweetal na een relatie van meer dan 10 jaar in het huwelijksbootje zou stappen. Dat zou volgende week gebeuren tijdens een extravagante ceremonie in Miami. Op de gastenlijst zouden Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham staan.

Maar dat is dus niet het geval. De woordvoerder van Enrique, die momenteel druk bezig is met een tournee, ontkent de geruchten. Hij beweert dat de zanger en de ex-tennisster ook helemaal geen trouwplannen hebben.

10.05.2013 11:04:27
Bron: hln