Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Enrique Iglesias kan exen niet vergeten

Enrique Iglesias is dan wel tien jaar samen met Anna Kournikova, hij is zijn exen blijkbaar nog niet vergeten.
Enrique Iglesias is dan wel tien jaar samen met Anna Kournikova, hij is zijn exen blijkbaar nog niet vergeten. De Spaanse zanger heeft met 'Dirty Dancer' opnieuw een nummer uitgebracht over één van zijn voormalige liefjes.

Daar heeft Iglesias zo zijn eigen uitleg voor: "Veel mannen vallen vaak op 'gevaarlijke' vrouwen. Zij zetten je leven helemaal op z'n kop en maken het jou ontzettend moeilijk. Daar leer je uiteindelijk van, maar toch zal je die persoon nooit meer vergeten. Ik denk dat ik daarom nog steeds over mijn exen zing."


Bovendien heeft de zanger onlangs bekendgemaakt dat hij nog lang niet klaar is voor kinderen: "Ik vind het idee van het vaderschap echt geweldig, maar ik denk niet dat we er momenteel klaar voor zijn. Anna zegt voortdurend dat ik een uitstekende papa zou zijn, maar ik denk niet dat ze hiermee wil zeggen dat ze snel kinderen wil."

Ook over het huwelijk is Iglesias duidelijk: "We vinden het niet nodig om getrouwd te zijn. We zijn gelukkig met elkaar en dat is het belangrijkste. Ik denk niet dat een huwelijk ons gelukkiger zou maken. Anna is dan wel niet zwanger, ze houdt ontzettend veel van kinderen en ik ben er zeker van dat ze een geweldige mama zou zijn."

30.05.2011 21:43:11
Bron: hln