Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Avril Lavigne brengt eind februari nieuw album uit

Avril Lavigne (37) heeft aangekondigd dat haar aankomende, zevende album, ‘Love Sux’, op 25 februari zal verschijnen. De zangeres keert terug naar haar roots als pop-punk artiest en heeft voor het album ook samengewerkt met artiesten zoals Travis Barker.
De zangeres kondigde woensdag op haar Twitter-account aan dat haar nieuwste single, ‘I Love It When You Hate Me’, vrijdag uitkomt. Voor het nummer werkte Lavigne samen met zanger en producer Blackbear. Beluister hieronder zelf het gloednieuwe nummer.

De zangeres sprak eerder al over ‘Love Sux’ tijdens een interview met Entertainment Weekly. Daar vertelde ze over haar terugkeer naar haar roots in de pop punk: “Ik ben echt teruggegaan naar de geluiden waar ik oorspronkelijk door beïnvloed werd aan het begin van mijn carrière. Deze keer wilde ik gewoon plezier maken en rocken. Het voelde gewoon alsof het tijd was om zo’n soort album te maken”, zei ze.

Ze benadrukte wel dat ze aan het begin van haar nieuwe album eigenlijk geen idee had welke kant ze wou uitgaan, maar dat dat op een natuurlijke wijze is gekomen. “Ik ging letterlijk de studio in en we begonnen gewoon een heleboel nummers te schrijven zonder een plan, en toen kwam er ineens het album”, verklaarde ze. Ze voegde toe: “Het was zo organisch en leuk, ik het gevoel heb dat die energie echt overkomt in de plaat.”

19.01.2022 17:23:54
Bron: