Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Jennifer Lopez ontvolgt en verwijdert foto's van ex A-Rod op Instagram

Jennifer Lopez (52) heeft haar ex-verloofde Alex Rodriguez (46) definitief achter zich gelaten. Volgens Page Six viel het social mediagebruikers op dat de zangeres foto’s van haar en A-Rod van haar Instagrampagina had verwijderd.
Onder die foto’s waren ook beelden van het koppel tijdens de inauguratie van president Joe Biden in januari waar J.Lo mocht optreden. Foto’s van de zangeres alleen van die dag staan nog wel online. Daarnaast heeft Jennifer, die in april bekend maakte niet meer met de oud-honkballer door te gaan, haar ex-verloofde ook ontvolgd op Instagram.

De afgelopen weken werd bekend dat de zangeres weer een relatie heeft met haar ex, acteur Ben Affleck (48). De twee begonnen in april opnieuw een relatie, nadat ze eerder dit jaar met hun vorige partners braken. Sindsdien lijken ze onafscheidelijk. Het is al de tweede keer dat ze een relatie beginnen. Ze leerden elkaar in juli 2002 kennen, op de set van de film ‘Gigli’. Ze verloofden zich al snel, maar zegden hun huwelijk enkele dagen voordien af. Uiteindelijk gingen ze in januari 2004 uit elkaar.

Foto’s van Jennifer Lopez en Ben Affleck op vakantie in Europa gingen afgelopen weken de wereld rond. Knuffelend, zoenend en liefdevolle aaitjes over het achterwerk van Jennifer: de twee maakten er niet langer een geheim van dat ze (voor de tweede keer) een koppel vormden. En ook nu ze weer terug thuis zijn, willen ze zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. “Ze zijn terug in L.A. na een erg bijzondere trip naar Europa”, vertelt een bron in People. “Ze brengen tijd door met hun kinderen hun vrienden. Ze hebben een geweldige zomer.”

15.08.2021 10:37:15
Bron: hln