Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Omdat het financieel niet anders kan? Jennifer Lopez en haar verloofde Alex reanimeren hun relatie

Volgens Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) is er niets aan van de geruchten dat ze uit elkaar zijn. En toch lijkt het meer dan ooit een waar-rook-is-is-vuur-verhaal. Hun financiële belangen zijn intussen immers zo verweven dat het “een enorme puinhoop zou worden om er onderuit te komen”.
Het gebeurt niet gauw dat een koppel van het kaliber van Jennifer Lopez en Alex Rodriguez reageert op geruchten in de media. Dat zij dat nu wel hebben gedaan, vinden veel waarnemers een veeg teken. De zangeres en de gewezen baseballster lieten in een gezamenlijke mededeling weten dat ze nog steeds een koppel zijn, en reageerden daarmee op verhalen in de pers dat er een einde gekomen zou zijn aan hun relatie.

In hun mededeling laten ze wel weten dat ze ‘werken aan een aantal issues’. Volgens celebrity-website Page Six hielden J.Lo en A-Rod een urenlange nachtelijke crisisvergadering over hoe ze de geruchten het hoofd moeten bieden en kwamen ze tegen de ochtend met hun communiqué naar buiten. “Ze hebben een moeilijke periode gekend, hebben de mogelijkheid besproken, maar zijn nooit officieel uit elkaar gegaan”, verduidelijkte een bron dicht bij het koppel in People. Jennifer gaf in een recent interview met het blad Allure ook onomwonden toe dat de voorbije maanden moeilijk waren geweest. “We zijn in therapie gegaan en ik denk echt dat dat onze relatie heeft geholpen.”

28.03.2021 20:32:13
Bron: hln