Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Na vijf jaar stilte: Rihanna belooft snel nieuwe muziek

Vijf jaar. Zo lang wachten fans al op nieuwe muziek van pop-icoon Rihanna (33). Al zou daar weleens snel verandering in kunnen komen. De zangeres hintte zopas op haar Instagram naar nieuwe muziek die ‘binnenkort’ zou verschijnen.
Rihanna’s laatste album ‘Anti’ kwam uit in 2016 en staat ondertussen al vijf jaar in de Billboard 200 charts. Ze is bovendien de eerste zwarte vrouwelijke artiest die al zolang in die hitlijst staat. Dat vierde Rihanna op Instagram met een filmpje waarin ze iedereen bedankt die haar de afgelopen jaren gesteund heeft. Een mooie mijlpaal, maar in de comments lijkt er nog meer goed nieuws te vinden. Een fan suggereert namelijk dat Rihanna het nieuws moet vieren door nieuwe muziek uit te brengen. Waarop de zangeres reageert: “Misschien moet ik dat inderdaad doen”, gevolgd door een pijltje ‘soon’ (snel). Daaronder schrijft ze nog: “Wel maar eentje”, wat erop lijkt te wijzen dat ze binnenkort wel een nieuw nummer lanceert, maar niet het volledige album waar ze al lange tijd aan werkt.

‘Anti’ was Rihanna’s achtste studioalbum, en haar laatste tot nu toe. Het album werd genomineerd voor een Grammy en kende een ongelooflijk succes sinds het uitkwam in 2016. Zo stond het op nummer 1 op de Billboard 200 album chart, werd het meer dan 15 miljard keer gestreamd en werden er meer dan 11 miljoen exemplaren van verkocht. De grootste hits op het album zijn onder andere ‘Work’, ‘Needed Me’, ‘Kiss It Better’ en ‘Sex With Me’.

Ondanks het feit dat Rihanna ruime tijd geen muziek meer uitbracht, heeft ze niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft ze zich voornamelijk gericht op haar andere zakelijke ondernemingen, waaronder cosmeticamerk Fenty Beauty en lingerielijn Savage x Fenty.

25.03.2021 13:09:00
Bron: hln