Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Celine Dion stelt Europese tournee uit naar 2022

Pech voor de fans van Celine Dion (52): de Canadese zangeres heeft het eerste deel van haar Europese tournee verzet naar 2022. Ook haar optreden in het Antwerpse Sportpaleis moet eraan geloven.
Het coronavirus blijft roet in het eten strooien voor muziekfans. Omdat er nog steeds geen duidelijkheid is over wanneer we weer écht gaan kunnen genieten van een live-optreden, heeft nu ook Celine Dion het eerste deel van haar ‘Courage World Tour’ verzet. “We hoopten echt om jullie deze lente in Europa te zien, maar het zal duidelijk een pak langer duren dan we hadden verwacht, voor de situatie weer veilig is", laat de Canadese zangeres in een mededeling weten. “Gelukkig weten we dat er hulp onderweg is, dankzij de vaccins, dus we hebben een erg goed gevoel over deze nieuwe data in 2022. Ik kan niet wachten om opnieuw voor jullie te zingen.”

Wie al tickets had voor de tournee in 2020 en 2021, wordt zo snel mogelijk van de verplaatsing op de hoogte gebracht. Belgische fans zullen tot het najaar van 2022 moeten wachten: pas op 3 en 4 september speelt Dion in het Sportpaleis in Antwerpen.

18.02.2021 11:42:25
Bron: hln