Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Justin Timberlake verklapt na 4 maanden eindelijk naam van zoontje

Justin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) kregen afgelopen september een tweede zoontje, nadat ze in 2015 hun eerste zoon Silas (5) mochten verwelkomen. Tot nu toe was de naam van het kindje altijd een groot mysterie, maar papa Justin heeft de naam nu eindelijk bekendgemaakt in ‘The Ellen DeGeneres Show’.
In een video-interview met de Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres (62) sprak Justin voor het eerst over zijn zoon. “We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven gekomen is, en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch. Phineas is zó lief, ook al slaapt niemand hier in huis nog. Maar dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar”, aldus Justin.

Justin Timberlake raakte in de jaren ‘90 bekend toen hij lid was van de Amerikaanse boyband *NSYNC. Hij trouwde in 2012 met de actrice Jessica Biel en het koppel kreeg in april 2015 een zoontje, Silas. Een van Justins collega’s uit *NSYNC, Lance Bass, verklapte afgelopen september dat Justin en Jessica hun tweede kindje mochten verwelkomen. “Ik kan nog niet vertellen of het een jongen of een meisje is, want als ik dat doe, dan vermoord Justin me”, grapte Bass toen.

18.01.2021 12:42:02
Bron: