Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga wilde mentor van Billie Eilish zijn

Lady Gaga (34) heeft onthuld dat ze Billie Eilish (18) heeft aangeboden om haar mentor te worden. De zangeres stuurde de jonge popster een bos bloemen met een briefje, nadat Eilish in januari vijf Grammy’s in de wacht wist te slepen.
“Voor mij voelt dat als een genezing, want het deed me pijn toen ik die begeleiding niet kreeg. Ik wil een mentor zijn voor iemand anders,” vertelt Gaga. “Ik heb veel problemen gehad met oudere vrouwen, als het aankomt op begeleiding. Naast Celine Dion en Carole King hebben weinig mensen me geholpen om het licht te zien.” De excentrieke zangeres hoopt dan ook dat jonge vrouwen zich door haar verwelkomd voelen. “Het idee dat we elkaar aanmoedigen, is zo belangrijk.” Het is niet bekend wat Eilish antwoordde op het briefje van Gaga.

De zangeres bracht vorige maand haar nieuwe album ‘Chromatica’ uit. Daarop zingt ze ook een duet met Elton John, die Gaga haar mentor noemt. “Hij heeft me altijd uitgedaagd om mijn hoofd boven water te houden. Hij weet ook wanneer ik down ben. Hij weet het omdat ik mezelf verberg, want ik wil niet dat iemand me zo ziet. Elton heeft me altijd uitgedaagd om m’n kunstzinnigheid te verzorgen, en ook mezelf te verzorgen. Dat waardeer ik erg aan hem. Hij is zo uniek en bijzonder.”

29.06.2020 08:49:09
Bron: