Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Wiegjes van goud en een koffer vol champagne: dit eisen Beyoné en Jay-Z op hun komende tournee

Wanneer Beyoncé (36) en Jay-Z (48) op 6 juni aan hun On The Run II-tour beginnen, zullen ze dat in stijl doen. En met hun drie kinderen: Blue Ivy (6) en de nu negen maanden oude tweeling Sir en Rumi.
Bronnen vertelden aan Heat dat Beyoncé en Jay-Z hun kroost meenemen op tournee. En ze verklappen meteen ook wat er allemaal op hun rider staat, de verlang- en eisenlijst van het koppel. Het mag duidelijk zijn dat Beyoncé en Jay-Z tijdens de tournee niet aan luxe willen inboeten. Zo willen ze bijvoorbeeld twee reiswiegjes voor Rumi en Sir. Die moeten met 18-karaats goud bekleed zijn en vanbinnen bekleed zijn met pure zijde.
25 graden

Ook over de temperatuur in de kleedkamer worden er eisen gesteld: Beyoncé wil dat het er altijd 25 graden warm is. Bovendien moet de kleedkamer ook gevuld zijn met geurkaarsen die naar rozen ruiken en moet er altijd een chef-kok ter beschikking staan. Om ervoor te zorgen dat hun drie kinderen veilig zijn, voorziet Beyoncé minstens zes bodyguards en een aantal nanny’s. Ook Jay-Z mocht enkele eisen stellen. Hij wil altijd een koffer vol Ace of Spades-champagne ter beschikking hebben.

Beyoncé en Jay-Z zullen met hun tournee niet naar België komen, maar op dinsdag 19 en woensdag 20 juni treden ze wel op in Amsterdam.

28.03.2018 11:06:40
Bron: hln