Muziek Nieuws

Robbie Williams met dochtertje op Werchter-podium
Volbloedentertainer Robbie Williams heeft gisteren in het Festivalpark van Werchter voor het absolute hoogtepunt gezorgd van een zeer geslaagde 14de editie van TW Classic. Vooraf was gevreesd dat de tropische hitte voor een uitputtingsslag zou zorgen onder de 62.000 aanwezige festivalgangers, maar dat viel onder meer door de toenemende bewolking in de loop van de namiddag goed mee.

The Scabs, Anastacia, Texas en Anouk brachten onder meer door de vele hits die ze serveerden, heel wat sfeer op de festivalweide.

Hun optredens verbleekten echter bij de show van Robbie Williams - met witte hanenkam en gekleed in een Schotse kilt - die naast hits als 'Let me entertain you', 'Rock DJ', 'Millenium', 'Feel' en het massaal meegezongen 'Angels' ook nog verrassende covers bracht zoals 'Bohemian Rhapsody' met flarden en een video van de originele Queen-music, een medley van 'We will rock you' en 'I love rock'n roll' en de afsluiter 'My way'.

Williams vertederde het publiek met een a capella 'twinkle twinkle'-lied voor zijn in het publiek aanwezige dochtertje aan wie hij overigens een kus gaf. Hij nam het meisje ook even het podium op. Het festival werd afgesloten door Faithless die onder meer met hits als 'God is a dj' en 'Mass destruction' de hele weide in een danstent veranderde.

Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar is bijzonder tevreden met het goede verloop van het festival. "Het Rode Kruis heeft slechts 600 verzorgingen moeten doen, waarvan een substantieel deel voor mensen die problemen hadden met de warmte. Slechts 3 mensen moesten naar het ziekenhuis gevoerd worden voor verder onderzoek". Dat deze cijfers veel lager uitvielen dan vooraf gevreesd, is volgens hem onder meer te danken aan de extra watervoorziening. Tot 16 uur was het drukkend warm, maar nadien zorgde de bewolking voor wat afkoeling.

De brandweer diende in de loop van de namiddag overigens even tussenbeide te komen bij een brandje aan de achterkant van een eetstand op de festivalweide. Het ging om ontsnapt gas uit een gasfles dat in brand was gevlogen. De brandweer klaarde de klus snel en niemand raakte gewond.
Bron: hln
Robbie Williams
Robbie Williams:

Meer nieuws

Robbie Williams in oorlog met buren door zwembad
Robbie Williams keert terug bij Take That
Robbie Williams laat fans geboorte zoontje volgen
Robbie Williams wordt opnieuw papa
Robbie Williams spendeert 10,5 miljoen aan vakantiehuis
Geen bankhangen met wiet en chips meer voor Robbie
Robbie Williams wil samenwerken met Psy: "Klinkt spannend!"
Robbie Williams sukkelt met 'dodelijk' dilemma
Robbie Williams moet van vrouw naar opvoedcursussen
Robbie Williams bezorgd om Justin Bieber
Teksten

Supreme
She's the one
Angels
Feel
Come undone
Something beautiful
Sexed Up
Advertising space
Morning sun
She's madonna
Love my life
Bio

Bio
Deze pagina is het laatst bewerkt op 08.07.2015 20:36:43
Help ons!
Gelieve een bedrag in te vullen.
   
Nee   Ja Ik wil deze donatie anoniem doen. (toon mijn naam niet op de Slow Radio website)

September 2017
Doneer veilig online met PayPal. U hebt geen account nodig om te doneren met een creditcard.

Elke donatie wordt ten zeerste geapprecieerd!