Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

De reden waarom Beyoncé fitter dan ooit is

De zangeres en haar echtgenoot hebben de dappere beslissing genomen om gedurende 22 dagen dierlijke producten te schrappen.
De zangeres en haar echtgenoot hebben de dappere beslissing genomen om gedurende 22 dagen dierlijke producten te schrappen. Beyoncé vertelt nu hoe dit dieet haar leven heeft veranderd.

De knappe zangeres en haar man Jay Z besloten in november 2013 om 22 dagen enkel nog plantaardige producten te eten. Auteur Marco Borges heeft de ster nu als muze gebruikt voor zijn boek 'The 22-Day Revolution'. Deze voedingsdeskundige beweert dat zijn veganistische levensstijl je lichaam zal transformeren door je gewoonten en je leven te veranderen.

Beyoncé schreef het voorwoord voor het boek. Haar dochtertje Blue Ivy was de reden waarom de mama gezonder wilde gaan leven. "Ik wilde geen crashdieet volgen, ik was een mama nu. Mijn gewoonten moesten veranderen en ik moest een goed voorbeeld voor mijn kind worden. Daarom vroeg ik raad aan mijn vriend en raadgever Marco Borges."

"Een jaar heeft het geduurd om te wennen aan het idee van het veganistische dieet. Een jaar later hebben we het er toch op gewaagd. Dankzij het sport- en eetprogramma van Marco ben ik mijn babykilo's kwijtgespeeld, dus was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Nu ben ik fitter dan ooit. De meeste diëten maken je hongerig en suf, maar deze nieuwe levensstijl gaf me net meer energie. Ik voelde me geweldig. Als ik het kan, dan kan jij het ook. Je moet het gewoon gedurende 22 dagen proberen", besluit mama Beyoncé.

01.05.2015 10:42:56
Bron: hln