Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Bono kan nog steeds geen gitaar spelen na ongeval

Vijf maanden na zijn fietsongeluk kan U2-ster Bono nog steeds geen gitaar spelen. In een gesprek met The New York Times vertelt de rocker dat hij twee vingers aan zijn linkerhand nog niet goed kan gebruiken. "Het is best zwaar, want ik kan hierdoor ...
Vijf maanden na zijn fietsongeluk kan U2-ster Bono nog steeds geen gitaar spelen. In een gesprek met The New York Times vertelt de rocker dat hij twee vingers aan zijn linkerhand nog niet goed kan gebruiken. "Het is best zwaar, want ik kan hierdoor nog steeds niet spelen."

"Het voelt alsof dit niet mijn eigen hand is", vertelt de 54-jarige Ierse artiest. "De artsen hebben mij verteld dat zenuwen ongeveer een millimeter per week genezen. Dus over dertien maanden weet ik of alles weer goedkomt."

Bij zijn val in Central Park liep Bono verwondingen op aan zijn arm, zijn schouder en zijn gezicht. Zijn gezicht en schouder zijn intussen weer goed geheeld. Eerder liet de zanger weten dat hij niet zeker wist of hij ooit weer in staat zou zijn om weer gewoon gitaar te spelen.

01.05.2015 10:41:39
Bron: hln