Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Robbie Williams laat fans geboorte zoontje volgen

Robbie Williams en zijn vrouw Ayda hebben een tweede kindje gekregen. Dat maakt de zanger bekend op social media. De bevalling van Ayda begon gisteren. Robbie baarde de hele dag opzien met grappige en muzikale video's en opmerkingen live vanuit het zieken
Robbie Williams en zijn vrouw Ayda hebben een tweede kindje gekregen. Dat maakt de zanger bekend op social media. De bevalling van Ayda begon gisteren. Robbie baarde de hele dag opzien met grappige en muzikale video's en opmerkingen live vanuit het ziekenhuis. Fans konden het verloop van de bevalling op die manier volgen.

"Bedankt dat jullie er bij waren", zo besluit Williams zijn verslaggeving op Twitter. "We zijn gezegend met een mooie jongen. In een laatste video op YouTube is een enthousiaste Williams te zien die de hand van zijn vrouw vasthoudt. "Hij is er", zegt hij. "We zijn al voor langer dan 24 uur wakker. Ik ben nooit meer trots en verliefd geweest op mijn vrouw dan nu. Ze was geweldig vandaag." Een naam voor de baby is er nog niet volgens de zanger. "Daar denken we nog over na."

Robbie en Ayda kregen in september 2012 al een dochter. Media speculeerden eerder dit jaar dat de tweejarige Teddy, voluit Theodora, een broertje zou krijgen.

28.10.2014 17:07:30
Bron: hln