Muziek Nieuws

Wat we mogen verwachten van Beyoncé haar kledingcollectie
Wil je er graag even stijlvol uitzien als Beyoncé tijdens het sporten? Dan hebben we goed nieuws: Beyoncé en modeketen Topshop gaan samen een nieuw kledinglabel oprichten. De zangeres zal met het Britse modemerk een sportieve lijn ontwikkelen die in het najaar van 2015 in de rekken zal liggen. Opvallend is dat het niet om een tijdelijke collectie gaat maar de twee een nieuw label voor sportkledij onder de naam 'Parkwood' oprichten. Benieuwd hoe de lijn er zal uitzien? Wij gingen alvast even kijken in de kleerkast van Beyoncé.

Na Amy Winehouse en Kate Moss is het nu aan Beyoncé om een eigen collectie en modelijn te ontwerpen voor Topshop. De zangeres werd al meermaals gespot in een outfit van de keten en is volgens vele fans dan ook het perfecte uithangbord. Beyoncé zal vooral meewerken aan het ontwerp- en productieproces, waarbij ze hulp krijgt van enkele ontwerpers. Daarnaast zal ook Topshop vijftig procent van het werk verrichten. Voor de samenwerking wordt een geheel nieuw label opgericht met een eigen bestuur en kantoor. Dat liet Topshop-eigenaar Philip Green aan Vogue weten.

Heel wat modeliefhebbers en fans kunnen nu al niet meer wachten op de eerste resultaten. Er wordt dan ook heel wat verwacht van de samenwerking, vooral omdat Bey gezien wordt als een stijlicoon. Omdat de twee een sportieve look nastreven, zetten wij de mooiste sportoutfits van de zangers op een rijtje en kunnen we alvast wat speculeren.

Met sportieve kledij moét je niet naar de fitness, je kan er ook gewoon mee de rode loper op of gaan winkelen in een of andere stad. Beyoncé bewijst maar al te graag dat sportief ook stijlvol kan zijn. Wij verwachten dan ook heel wat leuke items in de collectie. Een top met blote buik en lange rok met een hippe print, het kan allemaal volgens ons.
Bron: hln
Beyoncé
Beyoncé:

Meer nieuws

Beyoncé geeft show weg op school dochtertje
De reden waarom Beyoncé fitter dan ooit is
Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag
Beyoncé en Delevingne lijken samen te werken
Fans Beyoncé hacken Wikipediapagina Beck
Beyoncé opnieuw zwanger?
Beyoncé worstelt met bekend zijn
Beyoncé startte geruchten over scheiding om meer tickets te verkopen
Lichaamstaal Beyoncé verraadt veel pijn en verdriet
Beyoncé en Jay Z geven optreden van 2 miljoen dollar op huwelijk Kimye
Teksten

Me myself and I
Irreplaceable
Halo
If I were a boy
Broken-hearted girl
Best thing I never had
I was here
Bio

Bio
Deze pagina is het laatst bewerkt op 28.10.2014 17:05:29
Help ons!
Gelieve een bedrag in te vullen.
   
Nee   Ja Ik wil deze donatie anoniem doen. (toon mijn naam niet op de Slow Radio website)

September 2017
Doneer veilig online met PayPal. U hebt geen account nodig om te doneren met een creditcard.

Elke donatie wordt ten zeerste geapprecieerd!