Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Nieuw album U2 standaard op iPhone 6?

U2 speelt vandaag een grote rol bij het geplande evenement van Apple in Cupertino, waar hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6 en de iWatch gelanceerd zullen worden.
U2 speelt vandaag een grote rol bij het geplande evenement van Apple in Cupertino, waar hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6 en de iWatch gelanceerd zullen worden. Dat schrijft de New York Times op basis van ingewijden. U2 gaat optreden op het evenement, beweren meerdere bronnen tegenover de krant.

De Ierse rockband zou ook een 'integratie van hun aankomende album' met een of meerdere Apple-producten onthullen. De geruchten gaan dat het nieuwe album van U2, dat aan het eind van dit jaar uitkomt, standaard geïnstalleerd staat op de iPhone 6. Mensen rondom de band wilden alleen zeggen dat er "nieuwe muziek op een innovatieve manier" wordt gelanceerd.

Het is overigens ook niet ondenkbaar dat Apple en U2 samen een speciale editie van een Apple-product zullen onthullen. De techgigant en de band deden dit in 2004 ook met de uitgave van een speciale iPod met daarop de handtekeningen van de vier bandleden gegraveerd.

09.09.2014 09:32:02
Bron: hln