Muziek Nieuws

De diva-eisen van Lady Gaga op tournee
Lady Gaga eist van haar concertorganisatoren dat er een zuurstoftank voor haar wordt klaargezet. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

De diva heeft een breed scala aan eisen op haar rider staan, de lijst met eisen waaraan haar hotel en kleedkamer tijdens haar tour moet voldoen. Haar hotelkamer moet uitgerust zijn met zwarte satijnen gordijnen, zilveren satijnen lakens en posters van Elton John, David Bowie en de Queen. Vazen dienen gevuld te zijn met witte en gele rozen en lavendel. De sofa's moeten bekleed zijn met wit leer. In haar kleedkamer verwacht Lady Gaga pindakaas met lijnzaad en maximaal vier gram suiker erin. Ook moet er een zuurstoftank aanwezig zijn.

Morgen treedt de ster op in het chique Dubai, waar kennelijk naar tevredenheid is voldaan aan haar eisen. "Lady Dubai in mijn absoluut voortreffelijke hotel. Wat een voorrecht om hier te zijn. Ze zijn erg hoffelijk en aardig voor me", schreef de zangeres op Facebook nadat ze arriveerde in de stad. Ook bedankte ze haar fans in Dubai.

Enkele maanden geleden werd bekend dat Lady Gaga zelfcensuur zal plegen in de conservatieve islamitische Verenigde Arabische Emiraten. Zonder die belofte had het concert niet door mogen gaan, meldde de organisatie toen. De concessie betekent niet dat ze zichzelf zal verloochenen, benadrukte ze. "Ik hoop dat ik tijdens deze trip mijn ware zelf kan laten zien, met een boodschap van acceptatie, tolerantie en respect voor iedereen uit alle culturen."
Bron: hln
Lady Gaga
Lady Gaga:

Meer nieuws

Lady Gaga laat huwelijk plannen door haar moeder
Lady Gaga nu ook succesvol als actrice
Lady Gaga wil plastische chirurgie voor bruiloft
Lady Gaga blundert op Grammy's: nippleslip én Ed Sheeran aanzien voor ober
Lady Gaga laat een wel erg pijnlijke tattoo zetten
Lady Gaga wil Conchita Wurst als openingsact
Vriend wil Lady Gaga ten huwelijk vragen
Lady Gaga duikt in bed met Karl Lagerfeld
Lady Gaga weigert deur van auto zelf open te maken
Lady Gaga probeert geheime informatie veilig te stellen
Bio

Bio
Deze pagina is het laatst bewerkt op 09.09.2014 09:27:10
Help ons!
Gelieve een bedrag in te vullen.
   
Nee   Ja Ik wil deze donatie anoniem doen. (toon mijn naam niet op de Slow Radio website)

September 2017
Doneer veilig online met PayPal. U hebt geen account nodig om te doneren met een creditcard.

Elke donatie wordt ten zeerste geapprecieerd!