Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Sterren zetten nieuwe Guinness World Records

One Direction, Miley Cyrus, Eminem, Katy Perry, Metallica en Shakira zijn opgenomen in de nieuwe editie van Guinness Book of World Records die volgende week verschijnt. Dat meldt Billboard.
Shakira, One Direction, Miley Cyrus, Eminem, Katy Perry en Metallica zijn opgenomen in de nieuwe editie van Guinness Book of World Records die volgende week verschijnt. Dat meldt Billboard.

One Direction is de eerste act waarvan de eerste drie albums allemaal binnenkwamen op nummer één van de hitlijst van Billboard. Metallica is de enige band ter wereld die op alle zeven continenten heeft opgetreden. Vorig jaar speelde de band een uniek concert op Antarctica. Miley Cyrus hoefde minder moeite te doen om opgenomen te worden in het beroemde boek: zij heeft de titel voor meest gezochte popster op het internet binnengesleept.

Eminem kreeg de eer voor zijn nummer Rap God, waarin hij de meeste woorden in een hitsingle heeft weten te stoppen. In zes minuten en vier seconden deed hij met een verhaal van 1.560 woorden eer aan de titel van het lied. Katy Perry staat genoteerd als de muzikant met de meeste volgers op Twitter, haar teller stond op moment van noteren op 52.463.838. De zangeres wint hard aan populariteit op het sociale medium, het aantal volgers is inmiddels alweer met vier miljoen gestegen. Shakira doet daar via Facebook nog een schepje bovenop; zij is met meer dan 100 miljoen likes zowel de populairste persoon op Facebook en de allereerste persoon die de grens van 100 miljoen likes heeft bereikt.

04.09.2014 10:57:14
Bron: