Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Britney Spears hint naar relatiebreuk

Britney Spears heeft met een bericht op Twitter gehint naar een relatiebreuk.
Britney Spears heeft met een bericht op Twitter gehint naar een relatiebreuk. "Ahhhh, het leven van een single", schreef de zangeres gisteravond, daarmee geruchten in het leven roepend dat ze weer vrijgezel is.

Een bron van Us Weekly bevestigt dat het over is tussen Britney en David Lucado. Ook TMZ bevestigt het gerucht en denkt bovendien te weten wat de reden is. Britney zou David hebben gedumpt nadat ze erachter kwam dat er een video de ronde doet in Hollywood waarin hij wel erg close is met een andere vrouw. De video zou in augustus zijn opgenomen.

Vorige week deelde Britney via sociale media nog een filmpje waarin David, met wie zij anderhalf jaar geleden een relatie kreeg, een emmer ijswater over zichzelf liet kieperen. Sindsdien heeft ze alleen maar foto's en filmpjes van zichzelf en haar kinderen online geplaatst.

Inmiddels is ze volgens insiders kapot van haar relatiebreuk. "Haar hart is gebroken", vertelt een bron aan E! News. "Maar ze komt er wel overheen. Ze is een sterke meid." Volgens TMZ is David nog steeds dolverliefd op Britney en hoopt hij dat het nog goed komt.

Begin juli ging ook al eens het gerucht dat Britney en David uit elkaar waren, maar kort daarna liet Britney via een Facebook-foto aan haar fans zien dat ze nog steeds gelukkig was met de advocaat.

29.08.2014 08:24:01
Bron: hln