Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Selena Gomez belt weer politie om indringer

Selena Gomez voelt zich niet erg op haar gemak in haar eigen huis in LA. Afgelopen zondag belde ze de politie omdat ze ervan overtuigd was dat er een inbreker binnen was.
Selena Gomez voelt zich niet erg op haar gemak in haar eigen huis in LA. Afgelopen zondag belde ze de politie omdat ze ervan overtuigd was dat er een inbreker binnen was. Toen de hulpdiensten eenmaal ter plekke waren, was er geen spoor van een mogelijke dief.

Selena kwam zondagavond laat thuis en toen ze binnenkwam, zag ze dat de achterdeur openstond. De politie was snel ter plaatse. De agenten vonden niemand in Selena's huis en aan de deur konden ze zien dat deze niet geforceerd was. Het zou kunnen dat Selena de deur zelf open had laten staan, aldus de website.

Dat de zangeres zo bang is, komt niet uit de lucht vallen. De ex van Justin Bieber is namelijk lastiggevallen door een stalker die bij haar had ingebroken. Hij werd toen opgepakt, maar kwam al snel weer op vrije voeten, waarna hij weer werd gezien bij het huis van Selena. Vervolgens werd hij weer opgepakt en vastgezet, maar ook toen was dit van korte duur. Op 20 juni werd hij opgenomen in een kliniek, daar zal hij naar alle waarschijnlijkheid maar 30 dagen blijven.

02.07.2014 09:25:32
Bron: hln