Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey met gewaagde jurk de metro op

Mariah Carey staat bekend om haar divastreken. Dat ze ook een fijn gevoel voor humor heeft, bleek eergisteren: in een fraaie jurk met hoge split benutte ze het openbaar vervoer in New York.
Mariah Carey staat bekend om haar divastreken. Dat ze ook een fijn gevoel voor humor heeft, bleek eergisteren: in een fraaie jurk met hoge split benutte ze het openbaar vervoer in New York. Fraaie manier om komaf te maken met die vervelende reputatie, als u het ons vraagt.

De Amerikaanse zangeres trok op haar hoge stelten richting een galabal voor het goede doel. Van haar opmerkelijke trip hoefde u als fan niets te missen, want ze zette de nodige foto's en filmpjes op haar Instagram- en Vine-account. Aan de verbaasde blikken van voorbijgangers te zien, mag de stunt geslaagd genoemd worden.

De superster heeft niet toevallig ook een nieuw album in de aanbieding, haar eerste sinds 'Memoirs of an Imperfect Angel' uit 2009. Het gerucht dat dit haar allerlaatste creatie zou zijn, hielp ze vakkundig de wereld uit. "Ik zal altijd muziek blijven maken. Toen ik zei dat dit mijn laatste album kon zijn, bedoelde ik dat het leven morgen zomaar gedaan kan zijn."

31.05.2014 15:02:41
Bron: hln