Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Britney Spears breekt neus van danseres en danst verder

Een danseres van Britney Spears kreeg onlangs een harde klap in het gezicht, van niemand minder dan de zangeres zelf.
Een danseres van Britney Spears kreeg onlangs een harde klap in het gezicht, van niemand minder dan de zangeres zelf. Britney verontschuldigde zich maar ging meteen verder met de repetitie zonder ook maar even aandacht te hebben voor de pijn van haar danseres. Het slachtoffer dient een klacht in.

Danseres Dawn Noel was normaal één van de achtergronddanseressen in Spears' nieuwe videoclip 'Work Bitch'. Samen met de andere leden was ze al uren aan het repeteren in de dansstudio in Californië. Alles liep gesmeerd, totdat de popdiva aankwam.

Dawn beweert dat de popzangeres heel verward was tijdens de dansrepetitie. Zelfs de basispasjes waren te moeilijk voor La Spears. Britney was toch enthousiast begonnen maar tevergeefs. Ze zou ongecontroleerd haar armen in de lucht gegooid hebben en dat liep slecht af. Haar hand landde niet naast haar lichaam maar op de neus van haar danseres. Iedereen hoorde een enorm krakend geluid. "Het was dan ook een harde klap op mijn neus. Ik had zo veel pijn, maar Britney gaf er duidelijk geen moer om. Het enige wat ze zei was: 'Het spijt me' en toen ging ze zonder pardon verder met de repetitie", vertelt een gechoqueerde Dawn.

De danseres ging uit voorzorg naar de dokter en ook daar werd wel wat meer vastgesteld dan zomaar een tikje tegen de neus. De dokter stelde een botbreuk vast en liet meteen weten dit geopereerd moest worden.

Eerst vertelde Britney dat ze alle ziekenhuiskosten zou terugbetalen, maar na maanden wachten, zag Dawn nog steeds geen cent terug. Britney mag het nu gaan uitleggen in de rechtbank. Spears werd gecontacteerd maar wou geen commentaar geven.

05.05.2014 20:28:41
Bron: hln