Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Selena Gomez geeft Bieber schuld van opname in rehab

Een oververmoeide en gebroken Selena Gomez ging vrijwillig naar rehab om haar emotionele problemen aan te pakken.
Een oververmoeide en gebroken Selena Gomez ging vrijwillig naar rehab om haar emotionele problemen aan te pakken. Nu zou de voormalige vriendin van Justin Bieber haar ex de schuld geven van haar problemen.

Gomez zou begin januari in een ontwenningskliniek zijn opgenomen. Ze zou volgens entertainmentsite TMZ geëxperimenteerd hebben met marihuana, alcohol en medicatie. De oorzaak van haar drugsproblemen? Haar ex Justin Bieber en zijn wilde levensstijl. De woordvoerder van Selena bevestigde dat ze in rehab heeft gezeten, maar hij ontkent dat ze met verslavingen kampte.
 
Een bron nabij Selena zegt echter dat ze de maanden voor haar opname heel hard gefeest had. De entertainmentsite RadarOnline meldt dat Selena een erg braaf imago heeft, maar dat haar ware ik achter de schermen heel anders is. Ze zou al lang verslaafd zijn aan drugs en alcohol. "Haar vrienden werd steeds bezorgder dat ze met ernstige problemen kampte. Vooral haar ouders vonden dat ze te veel en te wild feestte. Ze wilden haar helpen en hebben haar aangemoedigd om naar rehab te gaan. Selena werkt al zes jaar zonder pauze in Hollywood. Ze was op, het intussen opgegroeide kindersterretje was slim genoeg om te begrijpen dat ze haar leven opnieuw in handen moest nemen. Selena moest even weg uit Los Angeles en de druk van Hollywood. Ook moest ze even ontsnappen aan de personen uit haar omgeving die een slechte invloed op haar hebben."

RadarOnline onthulde ook dat Gomez het moeilijk heeft sinds haar breuk met Bieber. Hun relatie heeft haar gebroken. De bron voegt eraan toe: "Ik weet niet of Justin haar onder druk gezet heeft om drugs te gebruiken. Maar in zijn vriendengroep was het roken van joints heel normaal."

06.02.2014 14:28:35
Bron: hln