Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Clip van Shakira en Rihanna moet verboden worden

Een politicus in Colombia is niet bepaald te spreken over de sexy videoclip van zijn landgenote Shakira's nieuwe single 'Can't Remember To Forget You', waarin de zangeres samen te zien is met sexy collega Rihanna.
Een politicus in Colombia is niet bepaald te spreken over de sexy videoclip van zijn landgenote Shakira's nieuwe single 'Can't Remember To Forget You', waarin de zangeres samen te zien is met sexy collega Rihanna. Hij vindt dat de dames teveel aan elkaar zitten en noemt dat geen goed voorbeeld voor de jeugd, dat meldt de krant New York Daily News.

Marco Fidel Ramirez heeft Colombiaanse televisiestations opgeroepen om de clip van de buis te weren. Volgens hem is het een 'promofilm voor homoseksualiteit'. Daarom is hij een petitie begonnen om de clip bij wet te verbieden. Ook zegt de zelfverklaarde moraalridder dat Shakira de jeugd aanzet tot roken, stelen en moorden. "Onze Shakira spoort met haar erotische video aan tot het gebruik van tabak en is daarmee uitgegroeid tot het ergste voorbeeld voor onze jeugd", aldus Ramirez op Twitter.

04.02.2014 22:48:10
Bron: hln