Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé gilt om ruzie te stoppen op party P. Diddy

Rapper P. Diddy staat bekend om het geven van goede feestjes waar veel sterren op afkomen. Zo ook na de uitreiking van de MTV Music Video Awards. Veel beroemdheden kwamen opdagen, enige smet op de avond was een vechtpartijtje.
Rapper P. Diddy staat bekend om het geven van goede feestjes waar veel sterren op afkomen. Zo ook na de uitreiking van de MTV Music Video Awards. Veel beroemdheden kwamen opdagen, enige smet op de avond was een vechtpartijtje. Beyoncé was ook aanwezig en probeerde al gillend de ruziemakers te laten stoppen.

Het gevecht brak uit vlak naast de zangeres. Naar verluidt "schreeuwde ze haar longen uit haar lijf" dat iedereen moest stoppen. Dat melden bronnen aan New York

Het opstootje werd veroorzaakt door iemand die te dicht bij Diddy en zijn vriendin Cassie stond te dansen. Beyoncé stond vlak naast Diddy en schreeuwde te stoppen. Haar man Jay-Z haalde mensen uit elkaar en zorgde dat ze niet in de buurt van zijn vrouw kwamen.

De onrust was echter snel voorbij. "Diddy liep naar de microfoon en zei: 'Het is allemaal cool. Maak plezier. Er is niks aan de hand, het is klaar nu".
Op het feest van Diddy waren naast Beyoncé en Jay-Z ook Jamie Foxx, Rihanna, Pharrell Williams, Rita Ora, Will.i.a.m, Russell Simmons, Drake en Busta Rhymes aanwezig.

27.08.2013 19:47:37
Bron: hln