Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga probeert geheime informatie veilig te stellen

Lady Gaga heeft blijkbaar heel wat te verbergen. De extravagante zangeres heeft de rechtbank gevraagd bepaalde documenten van een rechtszaak tussen twee mensen met wie ze ooit samenwerkte, nooit vrij te geven omdat de informatie schadelijk zou ...
Lady Gaga heeft blijkbaar heel wat te verbergen. De extravagante zangeres heeft de rechtbank gevraagd bepaalde documenten van een rechtszaak tussen twee mensen met wie ze ooit samenwerkte, nooit vrij te geven omdat de informatie schadelijk zou zijn voor haar imago.

Gaga werkte in het verleden samen met goede vriendin Wendy Starland. In 2010 klaagde Starland Gaga's voormalige producer Rob Fusari aan, omdat zij vond dat Rob haar geld schuldig was voor haar aandeel in de ontdekking van Lady Gaga.

Papieren van die rechtszaak bevatten zulke 'gevoelige, privé- en persoonlijke informatie' over Gaga dat het nooit openbaar gemaakt mag worden, vindt de zangeres zelf. Mocht die info wel op straat komen te liggen, dan zou dit 'ernstige persoonlijke en professionele schade teweeg brengen', schrijft Gaga in de aanvraag, die in handen is van TMZ.

08.07.2013 09:37:29
Bron: hln