Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey alweer beschuldigd van playback

Het playbackspook blijft Mariah Carey achtervolgen. Nadat ze in 'American Idol' al eens de wind van voren kreeg, was het nu weer prijs op de BET Awards in Los Angeles.
Het playbackspook blijft Mariah Carey achtervolgen. Nadat ze in 'American Idol' al eens de wind van voren kreeg, was het nu weer prijs op de BET Awards in Los Angeles.

De 43-jarige zangeres bracht er haar nieuwste hit 'Beautiful', maar een weergaloze prestatie bleef uit. Op een bepaald moment bleven haar lippen zelfs bewegen terwijl dat allerminst de bedoeling was. Op Twitter werd ze dan ook neergesabeld voor haar belabberde prestatie. "Zo pover. De stem van Mariah is in de jaren negentig heengegaan. Al dat geplayback, ze stelt me enorm teleur", klonk het onder meer.
Wat Carey vocaal tekortkwam, maakte ze echter nog goed met podiumprésence. De witte jurk met de nodige tierlantijntjes zat haar als gegoten en ook de liefhebbers van 'blingbling' kwamen ruimschoots aan hun trekken.

Wie ook niet ongemerkt passeerde, was Nicki Minaj. De rapster verscheen als verrassingsact aan het einde van het optreden van Chris Brown, met alweer een inkijk om Grand Canyon tegen te zeggen. Voor het vierde jaar op rij mocht ze de award van beste hiphop-artieste in ontvangst nemen. "Ik voel me echt nederig, mijn fans zijn geweldig. Ze zijn een echte inspiratiebron voor mij. Ik blijf doen wat ik doe, speciaal voor jullie. BET, jullie steunden me al vanaf dag één", klonk het in haar dankwoordje. Justin Timberlake kreeg de eer om de Lifetime Achievement Award te overhandigen aan Charlie Wilson.

Topfavoriet Drake stuurde in laatste instantie zijn kat, naar verluidt om een confrontatie met Brown uit de weg te gaan. Beide heren vochten vorig jaar nog letterlijk een robbertje uit. Basketster LeBron James werd verkozen tot sportman van het jaar. De BET Awards zetten Afro-Amerikanen in de kijker die zich verdienstelijk gemaakt hebben op het vlak van muziek, sport en andere takken van de entertainmentsector.

02.07.2013 09:26:32
Bron: hln