Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Selena Gomez en Ed Sheeran hebben boontje voor elkaar

Nadat Selena Gomez voor de drieduizendste keer brak met ex-liefje Justin Bieber, zagen vele mannen hun kans schoon om het hart van de knappe brunette te veroveren.
Nadat Selena Gomez voor de drieduizendste keer brak met ex-liefje Justin Bieber, zagen vele mannen hun kans schoon om het hart van de knappe brunette te veroveren. Iedereen is er echter aan voor de moeite, want de 22-jarige zangeres/actrice zou al een oogje hebben laten vallen op de veel volwassenere Ed Sheeran. Volgens bronnen aan de Daily Mail zouden de twee een serieus boontje hebben voor mekaar.

In haar songteksten mag Taylor Swift dan meestal wel vertellen over stukgelopen relaties, in de ontluikende romance tussen haar goede vriendin Selena en Ed Sheeran zou ze een cruciale rol hebben gespeeld. Zo heeft de 23-jarige Swift, die met met Sheeran tourt, de twee jonge twintigers aan elkaar voorgesteld. Na de introductie, die meteen een schot in de roos was, zouden Gomez en de Britse zanger elkaar steeds vaker hebben opgezocht met erg romantische afspraakjes tot gevolg.

De 20-jarige Selena valt als een blok voor de volwassenheid van Sheeran. Na een tumultueuze relatie met Justin Bieber zou ze nu toe zijn aan een verstandige man. "Ze had er genoeg van om voor Justin te moeten zorgen alsof hij haar kind was." Selena zou volgens de bron Ed "gevoelig en lief" vinden.

20.06.2013 13:42:37
Bron: hln