Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Geen bankhangen met wiet en chips meer voor Robbie

Robbie Williams gaat voor het eerst sinds 2006 weer op tournee. Het grootste verschil tussen deze tournee en de vorige is dat ik nu eindelijk gelukkig ben.
Robbie Williams gaat voor het eerst sinds 2006 weer op tournee. "Het grootste verschil tussen deze tournee en de vorige is dat ik nu eindelijk gelukkig ben". "Tijdens mijn vorige tournee was ik ziek. Neerslachtig en onzeker. Ik had duizend angsten. Nu zit het emotioneel en spiritueel perfect", vertelt Robbie in het Algemeen Dagblad.

Hij is gelukkig. En dat komt vooral door vrouw Ayda en hun dochtertje Theodora Rose. "Ik zal haar en mijn vrouw geen seconde hoeven missen. Ze vergezellen me tijdens de hele tournee".

Voor het eerst in zeven jaar weer op tournee. Is dat niet zelfs voor de door de wol geverfde Robbie Williams spannend? "Waarom zou ik druk moeten voelen? Alles is tot in de puntjes voorbereid. De 700.000 fans die een kaartje hebben gekocht, weten precies wat ze van me mogen verwachten. Bovendien is dit een stadiontournee. Ik verveel ze niet door alleen liedjes van mijn nieuwe plaat te doen. De mensen komen voor een avond puur entertainment en daar ben ik nu eenmaal goed in".

19.06.2013 09:59:43
Bron: hln