Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Fergie straalt met boller babybuikje

In februari onthulde zangeres Fergie dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Enkele maanden later pronkt ze met een steeds dikkere babybuik, die haar helemaal doet stralen.
In februari onthulde zangeres Fergie dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Enkele maanden later pronkt ze met een steeds dikkere babybuik, die haar helemaal doet stralen. Bovendien bewijst de zangeres dat ze haar gevoel voor stijl helemaal niet verloren is.

De 38-jarige zangeres werd gespot op een babyfeestje. Niet dat van haar, maar wel dat van actrice Erinn Bartlett. Zij is in verwachting van haar derde kindje met acteur Oliver Hudson, de broer van Kate en zoon van Goldie Hawn.
Maar het was Fergie die daar de show stal. Gekleed in een strakke en kleurrijke jurk met tie-dyeprint trok ze alle aandacht naar zich toe. Ook aan de afwerking had ze duidelijk aandacht besteed: een witte blazer, lichtblauw clutchhandtasje en pilotenzonnebril maakten de look af.

In feburari onthulden Fergie en manlief Josh Duhamel dat ze hun eerste kindje verwachten. Uiteraard kijkt het koppel, dat in januari 2009 trouwde, erg uit naar de komst van hun baby. Volgens Fergie is Josh er heel erg mee bezig.
"Hij is zo lief en geweldig. Hij zingt en praat voortdurend tegen mijn buik", vertelde ze in april aan E! News. "Ik ben erg gelukkig dat hij zo goed is voor mij."

03.06.2013 16:50:25
Bron: hln