Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Fans aan Madonna: "Stop alsjeblief met aan je gezicht te prutsen"

Hoewel Madonna voor één keer positieve aandacht probeerde te trekken door op de 'Chime for Change'-beneftietavond gisterenavond in Londen te pleiten voor een grotere macht voor vrouwen over de hele wereld, was het uiteindelijk haar gezwollen gezicht dat het onderwerp van alle gesprekken werd.
Hoewel Madonna voor één keer positieve aandacht probeerde te trekken door op de 'Chime for Change'-beneftietavond gisterenavond in Londen te pleiten voor een grotere macht voor vrouwen over de hele wereld, was het uiteindelijk haar gezwollen gezicht dat het onderwerp van alle gesprekken werd. Via Twitter vroegen fans aan de diva om "alsjeblief te stoppen met haar gezicht omzeep te helpen".

Wie het gezicht van Madonna bekijkt, kan inderdaad niet anders dan vaststellen dat het er iets voller uitziet dan normaal. Een botoxkuur lijkt ons op het eerste gezicht de meest aangewezen schuldige. Aan haar kledijkeuze kon het al zeker niet liggen. De 54-jarige diva had zich voor één keer namelijk in een fatsoenlijke, zwarte (afslankende) outfit gehuld.

Toch waren de fans niet mals voor haar: "Madonna, stop alsjeblief met aan je gezicht te prutsen. Je had ooit zo'n prachtig gezicht en nu ziet het er gewoon raar uit." Hoewel deze opmerking nog redelijk beleefd bleef, werd het elders al iets explicieter: "OMG, Madonna, WTF, haar gezicht is helemaal gezwollen!" en "Madonna ziet er ronduit belachelijk uit tegenwoordig. Waarom wil iemand in hemelsnaam zijn gezicht DAT aandoen?"

Ondanks de kritiek op haar gezwollen gezicht, had Madonna gisterenavond alleen maar mooie woordjes voorbereid, die achteraf op luid applaus werden onthaald: "Ik blijf mensen zeggen dat ik een revolutie wil starten, maar niet met bloedvergieten en geweld. Mijn revolutie start met onderwijs, het gaat om een hogere mate van bewustzijn creëren, dat kan alleen maar door te starten met onderwijs. We kunnen de wereld niet veranderen zonder onderwijs. Laat vanavond het begin zijn van deze revolutie, want onderwijs is geen luxegoed, maar wel een mensenrecht. Vervoeg mij in mijn revolutie van liefde. Ik geloof dat mijn meisjes het beste onderwijs verdienen en de beste gezondheidszorg. Ik geloof in gerechtigheid voor vrouwen, overal."

02.06.2013 09:53:05
Bron: hln