Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé maakt concert goed in Sportpaleis

In een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen heeft popdiva Beyoncé vanavond haar uitgestelde concert van 14 mei goedgemaakt.
In een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen heeft popdiva Beyoncé vanavond haar uitgestelde concert van 14 mei goedgemaakt. De r&b-ster moest toen vanwege oververmoeidheid verstek laten gaan, maar de fans lijken haar dat vlotjes vergeven te hebben. Volgens het Sportpaleis moesten er nauwelijks tickets terugbetaald worden.

Normaal gezien had de 31-jarige Beyoncé enkele weken geleden twee avonden na elkaar in het Sportpaleis moeten staan voor het Belgische luik van haar 'The Mrs. Carter Show World Tour', waarvan de naam verwijst naar haar huwelijk met Shawn Carter, alias rapper Jay-Z. Het eerste concert, op 14 mei, moest ze echter op doktersadvies aan zich laten voorbijgaan. Een dag later was de zangeres wel op de afspraak.

Fans met een ticket die er op de nieuwe datum van 31 mei niet bij zouden kunnen zijn, kregen tot vorige week vrijdag de tijd om hun geld terug te vragen. Het Sportpaleis zou die tickets dan een dag later opnieuw te koop aanbieden, maar dat was volgens de organisatie slechts voor een bijzonder kleine minderheid nodig. "De meeste fans keken hier zo naar uit, dat ze zich door het uitstel niet hebben laten tegenhouden", klinkt het.

02.06.2013 09:50:43
Bron: hln