Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Wie braaf is voor Beyoncé krijgt lekkers, veel lekkers

Hoeveel nulletjes Beyoncé en haar man Jay-Z intussen al op hun rekening hebben staan, willen we eerlijk gezegd niet weten.
Hoeveel nulletjes Beyoncé en haar man Jay-Z intussen al op hun rekening hebben staan, willen we eerlijk gezegd niet weten. Wat wel zeker is, is dat de 'Single Ladies'-zangeres allesbehalve gierig is. Zo gaf ze zondagnacht een feestje ter waarde van 17.000 pond (ongeveer 20.000 euro) om haar crew te bedanken voor hun inzet.

Bey was haar teamleden zo dankbaar om haar 6 concerten in The O2 in Londen tot een goed einde te brengen, dat ze op geen cent zag om hen te bedanken. In een prestigieuze champagnebar mocht iedereen zoveel drinken als ze wilden.

"Beyoncé wou op die manier 'dank u' zeggen aan haar backingdansers, crew en iedereen die betrokken was bij de 6 shows", aldus een bron aan The Sun. "Aangezien ze enkele dagen vrij hadden, bleven ze lang plakken. Sommigen bleven tot 4 uur in de ochtend."
Uiteraard zit Beyoncé's 'Mrs Carter World Tour' er nog niet op. "De druk was gewoon ontzettend hoog in Londen", aldus de bron nog. Momenteel is Bey gearriveerd in Manchester. Daarna trekt ze door naar Dublin om vervolgens op 14 mei in het Sportpaleis in Antwerpen aan te treden.

10.05.2013 10:54:34
Bron: hln