Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Jay-Z koopt privé-eiland voor Beyoncé

Jay-Z heeft zijn oog laten vallen op een privé-eiland in de Bahamas.
Jay-Z heeft zijn oog laten vallen op een privé-eiland in de Bahamas. Voor 2,3 miljoen euro wil hij het eiland in Noord Abaco kopen, kwestie van op zijn vijfde huwelijksverjaardag toch niet met lege handen voor Beyoncé te staan.

"Jay kijkt al een tijdje uit naar een eiland voor zijn gezin. Deels wil hij het kopen voor hun vijfde huwelijksveerjaardag, maar nu Beyoncé terug in de kijker staat is het voor hen onmogelijk geworden om normale dingen te doen zoals naar het strand gaan met Blue Ivy", aldus een bron in The Sun. "Op een privé-eiland kunnen ze samen quality time doorbrengen met een minimum aan personeel en beveiligingsagenten".
De 43-jarige hiphopkeizer wil hiermee in de voetsporen treden van Richard Branson, die Necker Island kocht, één van de Maagdeneilanden.

Eerder deze maand bezochten Jay-Z en Beyoncé Cuba, waartegen de VS nog altijd een handelsembargo hanteert waardoor Amerikanen het land eigenlijk niet als toerist mogen bezoeken. Hun bezoek zorgde voor ophef in de VS, maar later raakte bekend dat de Amerikaanse autoriteiten de trip hadden goedgekeurd omdat het een "culturele reis" betrof.

11.04.2013 08:51:18
Bron: hln