Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

De vader van Beyoncé heeft voor het eerst gepraat over de problemen tussen hem en zijn beroemde dochter.
De vader van Beyoncé heeft voor het eerst gepraat over de problemen tussen hem en zijn beroemde dochter. Matthew Knowles, jarenlang de manager van Beyoncé, geeft in een interview met The Sun toe dat het pijn doet dat hij geen deel meer uitmaakt van het leven van de zangeres.

"Normaal vind ik het vreselijk om over privéonderwerpen te praten, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet moeilijk was. Ik vond het lastig haar los te laten, dat gold voor ons allebei. En laat dat duidelijk zijn: ze heeft mij niet alleen losgelaten, we hebben elkaar losgelaten. Dat is een groot verschil", vindt Knowles.

"Dit was niet zomaar het einde van een zakelijke overeenkomst. Het ging om een vader en dochter en het was ongelofelijk pijnlijk. Maar ik probeer altijd positief te blijven", vertelt hij.

Beyoncé stuurde haar vader in 2011 de laan uit, nadat hij achttien jaar lang haar manager was. In eerste instantie werd gedacht dat de reden voor de breuk de scheiding tussen Matthew en moeder Tina zou zijn. Het echtpaar ging uit elkaar nadat bekend was geworden dat Matthew een kind had verwekt in een buitenechtelijke affaire. Beyoncé verklaarde later bij Oprah Winfrey echter dat het was omdat haar vader ja zei tegen dingen die zij niet wilde doen.

Opa Matthew zou het kind van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z, de veertien maanden oude Blue Ivy, nog nooit hebben gezien.

25.03.2013 14:04:15
Bron: hln