Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé is het nieuwe gezicht van H&M

In januari waren er al geruchten dat Beyoncé het nieuwe gezicht zou worden van H&M, en die speculaties worden nu bevestigd.
In januari waren er al geruchten dat Beyoncé het nieuwe gezicht zou worden van H&M, en die speculaties worden nu bevestigd. De Amerikaanse ster werd gefotografeerd door het duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin op een strand bij Nassau.

De geruchtenmolen begon te draaien toen Beyoncé in januari werd gespot terwijl ze poseerde voor een tropische fotoshoot in de Bahamas. Een van Beyoncé's danseressen schreef toen de tweet "First day of shooting in the Bahamas! H&M all set ... go", die ze daarna onmiddellijk terug verwijderde.

Dit nieuws wordt nu officieel door de Zweedse modeketen bevestigd. Naast de fotoshoot werd er ook een reclamespot opgenomen door Jonas Åkerlund op de muziek van Beyoncé's nieuwste nummer 'Standing on the Sun'.

"Ik ben altijd al een fan geweest van H&M. Ik hou van hun focus op leuke en betaalbare mode. Ik vond het concept van de shoot geweldig" zegt Beyoncé. Volgens de kersverse mama "voelde het eerder aan als het opnemen van een muziekvideo in plaats van een reclamespot."

De zomercampagne draait om zwem- en strandkledij met onder andere een bikini van de 'H&M for Water'-collectie, die geld inzamelt voor WaterAid. Donald Schneider, creatief directeur bij H&M, zegt dat de campagne met Beyoncé een gevoel van glamour, drama en paradijs moet uitstralen. "De campagne is helemaal H&M en helemaal Beyoncé" volgens Schneider.

De printadvertenties zullen de slogan 'Beyoncé as Mrs. Carter in H&M' bevatten, een referentie naar de komende wereldtour van de ster 'The Mrs. Carter Show' die van start gaat op 15 april. Beyoncé komt op 14 en 15 mei naar het sportpaleis in Antwerpen.

21.03.2013 14:22:56
Bron: hln