Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mel B. uitgejouwd tijdens 'America's Got Talent'

Een moeilijk start voor kersvers jurylid Mel B. bij 'America's Got Talent'. Ze waagde het om bij een voorronde in New Orleans een blazersorkest uit diezelfde stad te bekritiseren.
Een moeilijk start voor kersvers jurylid Mel B. bij 'America's Got Talent'. Ze waagde het om bij een voorronde in New Orleans een blazersorkest uit diezelfde stad te bekritiseren. Dat viel in verkeerde aarde bij het publiek, dat haar op een fluitconcert trakteerde.

Samen met mede-juryleden Howie Mandel, Howard Stern en Heidi Klum, beoordeelde ze het blaasorkest Lagniappe, een zeer populaire lokale band.

Maar Mel vertelde de band en het publiek dat ze geen fan is van brassbands. Dat viel echter in verkeerde aarde in een stad waar deze muziek zeer populair is. De menigte sloeg bijkans op tilt en joelde de Spice Girls-zangeres uit. Sommige mensen riepen Mel op om toch vooral naar huis te gaan.

Ze werd meteen getroost door mede-jurylid, de Canadese komiek Howie Mandel. Haar overige observaties vielen gelukkig voor haar een stuk beter bij het publiek.

05.03.2013 16:56:49
Bron: hln