Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Adele leest Chris Brown de les bij Grammy's

Dat Adele niet op haar mondje is gevallen, heeft Chris Brown volgens de Amerikaanse nieuwszender Fox News aan den lijve ondervonden.
Dat Adele niet op haar mondje is gevallen, heeft Chris Brown volgens de Amerikaanse nieuwszender Fox News aan den lijve ondervonden. Brown weigerde te applaudisseren toen niet hij, maar zijn rivaal Frank Ocean de prijs voor Best Urban Contemparary Album won, en die arrogante houding werd niet gewaardeerd door de Britse zangeres.

Op een foto in handen van de omroep is te zien hoe Adele de Amerikaanse muzikant, kort nadat Ocean de Grammy in ontvangst nam, luid en streng toespreekt. Wat ze precies zegt is niet bekend, maar ze lijkt Brown met opgeheven stem iets toe te bijten, terwijl hij schaapachtig een onverschillig handgebaar maakt. Dezelfde foto onthult overigens een nieuwe tatoeage die Adele achter haar oor heeft laten zetten: de letter A, wat een nieuwe aanwijzing zou zijn dat haar 4 maanden oude zoontje inderdaad de naam Angelo draagt.

Brown en Ocean leven al weken op gespannen voet. De situatie ontplofte toen ze eind januari buiten een opnamestudio in Los Angeles met elkaar op de vuist gingen. Adele was echter niet bang voor de zanger die al langer bekend staat om zijn losse handjes, sinds hij vier jaar geleden tijdens de Grammy Awards zijn vriendin Rihanna een stomp verkocht.

Tussen Rihanna en Brown is het inmiddels weer dik aan. Vorig jaar vergaf de zangeres Brown, die volgens haar veranderd is, en tijdens de ceremonie zondagavond zaten de twee innig knuffelend naast elkaar.

12.02.2013 17:43:53
Bron: hln