Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Kelly Clarkson scoort 'prettig gestoorde' trouwjurk

Hoewel haar huwelijk pas in het najaar op het programma staat, heeft Kelly Clarkson nu al een trouwjurk gescoord.
Hoewel haar huwelijk pas in het najaar op het programma staat, heeft Kelly Clarkson nu al een trouwjurk gescoord. En daar is de Amerikaanse zangeres enorm blij mee: "De jurk is precies zoals ik ben. Hij is rock en roll en prettig gestoord. Het is absoluut geen lieve prinsessenjurk", zo vertelt ze aan het Amerikaanse magazine People.

Toch laat Kelly weten dat de zoektocht naar haar perfecte jurk allesbehalve van een leien dakje liep. "Toen ik in de paskamer stond en naar mijn oksels keek, zag ik eruit als een holbewoner. Mijn nagels waren een ramp en mijn wenkbrauwen leken op een bos. Zo erg dat ik bijna moest huilen, want zo vuil ben ik normaal nooit." En alsof haar persoonlijke hygiëneprobleempjes nog niet genoeg waren, werd haar vriendin die ze had meegebracht naar de Vera Wang-shop in West Hollywood nog eens ziek.

"Ik dacht dat we hierna nooit meer in de winkel mochten komen", aldus Kelly die uiteindelijk toch een jurk kon scoren. Aangezien ze nu toch in de winkel was, kocht de zangeres volgens People meteen nog twee extra jurken, eentje voor de Grammy's die zondag plaatsvinden en nog eentje voor een familiefeestje waarop Clarkson wordt verwacht.

De zangeres is sinds december verloofd met Brandon Blackstock, de 35-jarige zoon van haar manager. Hij heeft twee kinderen. Ze vormen sinds eind 2011 een koppel. In december vorig jaar kondigde ze  dolenthousiast hun verloving aan via Twitter.

11.02.2013 11:33:33
Bron: hln