Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Britney Spears vervangt verloofde Jason door... een puppy

Hoewel hun liefdesprookje ooit zo mooi begon, is er van de trouw tussen Britney Spears en haar ex-verloofde Jason Trawick uiteindelijk niets in huis gekomen.
Hoewel hun liefdesprookje ooit zo mooi begon, is er van de trouw tussen Britney Spears en haar ex-verloofde Jason Trawick uiteindelijk niets in huis gekomen. Integendeel, 'Britney bitch' wees hem de deur. Aan treuren denkt de blondine echter niet. Om de eenzaamheid de baas te kunnen heeft ze ex-liefje Jason intussen vervangen door... een puppy.

De 'Scream and shout'-zangeres postte de foto van haar nieuwe 'gezindslid' zelf op Facebook met de woorden: "Zeg goeiemorgen tegen mijn nieuwe baby, mensen!" Op het kiekje zien we hoe Britney, die duidelijk nog slapersoogjes heeft, een witte puppy in haar handen houdt.
Aan het roze strikje vanboven op het hoofd van het schattige hondje zouden we kunnen afleiden dat het om een teefje gaat. Probeert Britney Spears haar ex Jason Trawick hiermee een subtiele steek te geven? Zo zou de zangeres de verloving hebben verbroken omdat Trawick geen kinderen meer wilde met haar. Britney zelf heeft al twee zonen, Sean Preston en Jayden James, uit haar eerste huwelijk met danser Kevin Federline.

Toch is het niet de eerste keer dat BitBit aan dergelijke 'gezinsuitbreiding' doet. Vorig jaar in november haalde ze ook al eens een puppy in huis. Deze heeft nu eindelijk een speelkameraadje gekregen.

11.02.2013 11:32:28
Bron: hln