Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Hier is ie dan: Piqué tweet eerste foto van 'Waka'-baby

"Milans voetjes!" Met deze woorden stuurde de kersverse papa Gerard Piqué de eerste babyfoto van zijn kleine spruit de wereld in. Het gezicht van de twee dagen oude Milan is echter niet herkenbaar.
"Milans voetjes!" Met deze woorden stuurde de kersverse papa Gerard Piqué de eerste babyfoto van zijn kleine spruit de wereld in. Het gezicht van de twee dagen oude Milan is echter niet herkenbaar. Wel zijn kleine schattige voetjes waarrond nu al een paar gepersonaliseerde Nikes schitteren.

De Colombiaanse zangeres Shakira, die sinds maart 2011 een relatie heeft met Barça-verdediger Gerard Piqué, beviel afgelopen dinsdag via een keizersnede van haar eerste kindje.

Papa Piqué hoopt duidelijk dat kleine Milan ooit in zijn voetsporen treedt. Zo maakte hij niet alleen zijn zoontje meteen lid van FC Barcelona, maar deed hij ook onmiddellijk een paar sportschoentjes aan zijn voeten. Hoewel ze er op het eerste gezicht nog een beetje groot uitzagen, kunnen ze zeker schattig genoemd worden.

Shakira en Piqué bevestigden de geboorte zelf op hun persoonlijke website. Volgens de Spaanse krant La Razon plande het koppel de geboorte zodat Piqué de bevalling zou kunnen bijwonen. Hopelijk krijgen we binnenkort ook het hoofdje van de eerste 'Waka Waka'-baby te zien...

24.01.2013 11:11:03
Bron: hln