Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Spice Girls laveloos na afterparty musical

De Spice Girls zouden de Spice Girls niet zijn als ze tijdens de afterparty van hun musicalpremière 'Viva Forever' niet flink uit hun dak zouden gaan.
De Spice Girls zouden de Spice Girls niet zijn als ze tijdens de afterparty van hun musicalpremière 'Viva Forever' niet flink uit hun dak zouden gaan. Emma, Geri, Mel B en Mel C feesten dinsdagavond tot de late uurtjes, zónder Victoria Beckham.

Posh Spice had geen zin om zich laveloos door de paparazzi te laten vastleggen en dus wist ze niet hoe snel ze weg moest komen na de vertoning van de musical. De diva was 'fashionably late' en plaatste zich met haar gezin afzijdig in de zaal. Eenmaal op het podium kon er een flauw bedankje net aan vanaf. Volgens de Daily Mail sprong ze na afloop in de auto met haar echtgenoot David en zoons Brooklyn, Romeo en Cruz.

De overige Spice Girls begaven zich naar club Supernova in de binnenstad van Londen. Volgens getuigen was het viertal constant bij elkaar en liepen ze hand in hand naar het feest. Daar werd gedanst, gelachen en gezongen. Na de nodige drank liet Mel C haar iPhone en tasje op de straat vallen en kon Geri haar ogen nauwelijks open houden.

16.12.2012 21:14:37
Bron: hln