Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mama Adele krijgt sexy lingeriesetje cadeau van Rihanna

Sinds zangeres Adele eerder deze maand beviel, worden zij en partner Simon Konecki gebombardeerd met cadeautjes voor hun zoontje.
Sinds zangeres Adele eerder deze maand beviel, worden zij en partner Simon Konecki gebombardeerd met cadeautjes voor hun zoontje. R&B-ster Rihanna dacht echter niet alleen aan de kleine jongen, maar verwende ook de kersverse mama met ... een sexy lingeriesetje.

"Je moet sexy blijven, yummy mummy. Geniet ervan. Proficiat!!!", stond te lezen op het briefje dat Rihanna bij het lingeriesetje stopte.

Het is geen geheim dat Rihanna een grote fan is van Adele. "Ze houdt van Adele en was één van de eerste mensen die haar feliciteerde toen bleek dat ze zwanger was", vertelde een bron aan The Sun. "Rihanna heeft verschrikkelijk hard nagedacht over wat ze Adele cadeau zou doen, want ze wilde zeker zijn dat niemand anders hetzelfde zou geven."

Uiteindelijk viel Rihanna's oog op twee babyrompertjes, die versierd waren met de grappige slogans 'My mum is a rock star' en 'Just done nine months inside'. "Adele begon hard te lachen toen ze de woorden op de kruippakjes zag, ze houdt enorm van zulke dingen. Ze kan niet wachten om ze te tonen aan al haar vrienden".

Andere celebrities die cadeautjes stuurden zijn onder andere Jessie J en acteur Sid Owen, bekend uit de populaire Britse soap 'EastEnders'. Eerder werd al gefluisterd dat Adele en Simon hun goeie vriend Sid willen vragen als peter voor hun zoontje.

29.10.2012 17:11:11
Bron: hln