Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Baby Shakira beleeft vuurdoop op podium

Nu ze zwanger is, heeft Shakira het aantal optredens drastisch ingekort. Zaterdag stond ze toch nog eens op het podium in het Azerbeidzjaanse Bakoe.
Nu ze zwanger is, heeft Shakira het aantal optredens drastisch ingekort. Zaterdag stond ze toch nog eens op het podium in het Azerbeidzjaanse Bakoe. Een vuurdoop voor haar baby, liet de Colombiaanse schoonheid op Twitter weten. "En dat tijdens een voetbalmatch, magisch." Voor de liefhebbers: ze mocht het WK bij de vrouwen onder zeventien jaar afsluiten, nadat Frankrijk in de finale Noord-Korea verslagen had met penalty's.

Van het aanwezige buikje leek Shakira weinig hinder te ondervinden. De danspasjes zagen er even energiek uit als anders, de heupen vlogen in het rond en ook het befaamde kontje deed z'n werk. Enkel het buikdansen moest ze achterwege laten. "Nu heb ik geen sixpack, maar 'one pack'", twitterde ze vorige week.

Shakira heeft al twee jaar een relatie met sterspeler Gerard Piqué, maar pas vorig jaar trad het koppel in de openbaarheid. Ze zal ook Christina Aguilera vervangen als zangcoach in de Amerikaanse versie van 'The Voice'.

16.10.2012 13:37:53
Bron: hln