Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé geeft Kim Kardashian bolwassing

Beyoncé kon er niet mee lachen toen Kim Kardashian er alles aan deed om in beeld te komen tijdens het draaien van een documentaire over Jay-Z.
Beyoncé kon er niet mee lachen toen Kim Kardashian er alles aan deed om in beeld te komen tijdens het draaien van een documentaire over Jay-Z. Ze nam de realityster apart en gaf Kim K een standje, waarover die laatste later haar beklag deed bij mama.

Vorig weekend was Jay-Z headliner van het Budweiser Made In America festival in Philadelphia, dat hij mee organiseert. Daar werden ook opnames gemaakt voor een documentaire die filmregisseur Ron Howard draait over de 42-jarige rapper. Kim K was er ook en forceerde zich in beeld.

Een ooggetuige op RadarOnline: "Kim was wanhopig op zoek naar aandacht in de VIP-ruimte en stond voortdurend in de weg van de camera's die verondersteld waren Jay-Z te filmen. Ze bleef maar herhalen dat ze een grote fan is van Ron Howard en dat ze er alles voor zou doen om een rol te krijgen in één van zijn films".

"Ze zag het als een auditie en probeerde Howard te imponeren. Beyoncé herinnerde Kim er vriendelijk aan dat de docu niet over haar ging maar over Jay-Z. Die laatste probeerde Beyoncé nog te sussen wegens zijn vriendschap met Kanye West. Maar Beyoncé nam Kim apart en wees er haar nog eens op dat de docu over Jay-Z ging en dat er nog andere celebrities in beeld moesten komen".

Hoewel de twee dames het intussen hebben bijgelegd, kon Kim het niet laten om later die avond naar haar moeder te bellen en haar beklag te doen over de "onvriendelijke ontvangst" op het festival.

08.09.2012 11:21:37
Bron: hln