Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Zwangere Adele reageert: Ik ben niet getrouwd

Adele en haar vriend Simon Konecki zijn dan toch niet getrouwd. Het gerucht ging eerder de ronde dat het koppel in alle stilte hun jawoord hadden gegeven, maar daar is helemaal niets van aan. Dat heeft de Britse souldiva zelf laten weten via ...
Adele en haar vriend Simon Konecki zijn dan toch niet getrouwd. Het gerucht ging eerder de ronde dat het koppel in alle stilte hun jawoord hadden gegeven, maar daar is helemaal niets van aan. Dat heeft de Britse souldiva zelf laten weten via haar Twitterpagina.

"Ik ben niet getrouwd... Zzzzz", schreef de zangeres als antwoord op de krantenkoppen van de Daily Mail en Life & Style. Life & Style was er nochtans rotsvast van overtuigd dat ze een scoop in handen hadden: "Adele en Simon zijn erin geslaagd hun verrassend babynieuws heel lang geheim te houden, dus is het goed mogelijk dat de tortelduifjes ook stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt", vertelde een ingewijde aan het magazine. "Adele is een traditionele meid en kan niet wachten om deel uit te maken van een gezinnetje. Ze wil zich volledig focussen op haar baby en de man van wie ze houdt."

Volgens vrienden en familie schitterde Adele tijdens haar geheime huwelijksceremonie, zo wist de Daily Mail dan weer. "Ze zijn inderdaad getrouwd en ik was erbij. Het was een prachtige plechtigheid. Adele droeg een klassieke jurk en Simon zag er erg chiq en vrolijk uit", aldus een vriend aan de krant.

Pas in juni kondigde de 'Rolling In The Deep'-zangeres haar zwangerschap aan via haar officiële website. Adele zou toen al meer dan zes maanden in verwachting geweest zijn. Volgens bronnen bevalt de zangeres in september van haar eeste kindje, al werd dat nooit door Adele bevestigd. Haar vriend Simon, die eerder al eens getrouwd was met een styliste, heeft al een 5-jarige dochter.

Samen met Simon zal Adele hun ongeboren kindje opvoeden in hun liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", vertelde een bron dicht bij het koppel.

31.08.2012 09:58:49
Bron: hln