Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey huurt vakantiehuisje voor 121.000 euro

Mariah Carey en Nick Cannon kijken niet op een dollar meer of minder als ze op vakantie gaan. Het koppel heeft een luxevilla gehuurd in Long Island voor maar liefst 121.000 euro per maand.
Mariah Carey en Nick Cannon kijken niet op een dollar meer of minder als ze op vakantie gaan. Het koppel heeft een luxevilla gehuurd in Long Island voor maar liefst 121.000 euro per maand. Zo kunnen Mariah en Nick samen met hun vijftien maanden oude tweeling Moroccan en Monroe in alle rust genieten.

Het stulpje telt zes slaap- en badkamers, een cinema, een uitgebreide wijnkelder en uiteraard een zwembad. De gigantische villa is ongeveer 12 miljoen euro waard en is ook voorzien van verschillende kamers voor het personeel van de zangeres en haar echtgenoot.

Mariah kijkt uit naar de vakantie met haar gezin nu ze opnieuw aan het werk is. De zangeres dook onlangs voor het eerst sinds de geboorte van de tweeling in april vorig jaar opnieuw in de studio. Nick liet eerder al weten dat de kinderen zijn vrouw ontzettend inspireren om nieuwe nummers te schrijven.

"Mijn knappe echtgenote plant haar comeback nadat ze er even tussenuit geweest is om zich op de zwangerschap en de geboorte van onze tweeling te concentreren. Ze is helemaal klaar om de fantastische nieuwe nummers die ze geschreven heeft met iedereen te delen. Ons gezin heeft haar opnieuw inspiratie en creativiteit gegeven. Ik ben zo trots en kan amper wachten tot de muziek in de winkel ligt!"

11.07.2012 12:16:39
Bron: hln