Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé neemt Kim Kardashian eindelijk op in vriendenkring

Hoewel Jay-Z en Kanye West al jaren erg goede vrienden zijn, leek het tussen hun liefjes Beyoncé en Kim Kardashian nooit echt goed te klikken.
Hoewel Jay-Z en Kanye West al jaren erg goede vrienden zijn, leek het tussen hun liefjes Beyoncé en Kim Kardashian nooit echt goed te klikken. Beyoncé was er immers van overtuigd dat de realitystar, die volgens haar "geen specifieke talenten" heeft, Kanye snel zou dumpen. Sinds de kersverse mama afgelopen vrijdag echter samen met Kim K genoot van het laatste Europese 'Watch The Throne'-concert van hun vriendjes, lijken de twee dames eindelijk door dezelfde deur te kunnen.

Het was Kanye die de rol als verzoeningsbemiddelaar op zich had genomen. Zo organiseerde de rapper afgelopen vrijdag een gezellig dinertje voor de twee brunettes, zodat ze elkaar eindelijk eens beter zouden leren kennen. Het was meteen ook de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten.

En het etentje viel blijkbaar erg goed mee, want een beetje later zakte Beyoncé al samen met Kim Kardashian af naar het optreden van manlief Jay-Z en zijn bevriend rappersmaatje Kanye West. Het ziet er dus naar uit dat Beyoncé de 31-jarige Kim K eindelijk heeft toegelaten in haar nabije vriendenkring.
Of Kim na Paris Hilton echter een nieuwe BFF (wat staat voor 'Best Friend Forever') heeft, is nog een beetje voorbarig. Het is natuurlijk niet uitgesloten dat de 30-jarige 'Halo'-zangeres haar nieuwe vriendinnetje enkel en alleen maar accepteert om de vriendschap tussen haar man en Kanye te beschermen.

26.06.2012 10:21:27
Bron: hln